Desert prajitura de post cu gem de prune si nuci

de Oana in Slow Cooker, 27 Noi 2018 | 7852 vizualizari

 

Imi plac la nebunie prajiturile facute la slow cooker, ies super pufoase, usor umede in interior, nu sunt inecacioase, sunt nemaipomenite! Prajitura asta de post este atat de buna! Neaparat sa o faceti si voi! Eu am facut-o la slow cooker-ul Crock-Pot 4.7 l Digital.

 

INGREDIENTE

    • 200 ml ulei
    • 300 ml apa
    • 380 g gem de prune cu nuca
    • 3 linguri zahar
    • 1 lingurita esenta de vanilie
    • 1 lingura zahar vanilat
    • 400 g faina alba
    • 40 g cacao
    • 1 lingurita scortisoara
    • 10 g praf de copt
    • 4-5 prune
    • zahar pudra vanilat pentru pudrat
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura de post cu gem de prune si nuci:

Intr-un bol se pun gemul, zaharul tos si cel vanilat, esenta de vanilie si uleiul.

Se amesteca bine cu un tel.

Se adauga apa si se omogenizeaza compozitia.

Faina, praful de copt, cacaua si scortisoara se amesteca impreuna.

Se toarna in bol si se amesteca bine cu un tel sau o spatula.

Se pune hartie de copt in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 4.7 l Digital, se rastoarna compozitia se niveleaza usor.

Se asaza deasupra prunele taiate in patru.

Se pune capacul si se seteaza modul de gatire High pt 2 ore.

Cand programul s-a terminat se scoate prajitura si se lasa la racit pe un gratar.

Se pudreaza cu zahar si se taie rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura de post cu gem de prune si nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]