O prajitura cu prune mici galbene siciliene numite 'susine' pe care le-am adus cu mine din vacanta.
Mi-a iesit o tarta lunga si 2 portii individuale. Puteti pune mai multe prune daca doriti.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/08/prajitura-cu-prune-galbene-fara-faina.html
Spalati si curatati de samburi prunele.
Intr-un castron sau la robot bateti ouale intregi cu 'zaharul' si vanilia timp de 5 minute.
Incorporati treptat pudra de migdale si faina de cocos. Adaugati untul topit.
Puneti smantana si jumatate din prinele curatate taiate bucati.
Amestecati bine.
Ungeti cu unt formele.
Puneti compozitia obtinute in forme.
Decorati cu prinele ramase si cu migdale intregi.
Dati la cuptorul incalzit la 180°C timp de 25 de minute .
(20 de minute pentru formele individuale)
Serviti prajitura un pic calduta cu smantana, branza crema sau frisca.
Rece este de asemenea tare buna.