Desert pasca fara aluat 2

de Bya Ralu in Dulciuri, 15 Apr 2017 | 2884 vizualizari

 

Reteta inspirata de la Panacris multumesc, foarte buna.
Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaci proaspat
  • 6 oua
  • 8 linguri de zahar
  • 100 g amidon
  • 100 g faina
  • 1 plic de zahar vanilinat
  • coaja de portocala si lamaie
  • esenta de vanilie
  • stafide
  • un praf de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca fara aluat 2:

Separam albusurile de ou intr-un castron, iar in celalalt, punem galbenusurile pe care le mixam cu zaharul, coaja de portocala si esenta de vanilie si branza de vaci.

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, pentru cateva minute. Se pune amidonul, praful de copt si faina si se omogenizeaza bine.

Adaugam compozitia de branza de vaci si stafidele si amestecam cu grija, cu o spatula.

Tapetam cu hartie de copt o tava rotunda, turnam compozitia si o dam la cuptor, pentru 60 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca fara aluat 2" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu crema de ciocolata si nuca prajita