Desert fursecuri Rochers cu nuca de cocos

de Catalina L in Dulciuri, 8 Mar 2020 | 3868 vizualizari

 

Ce-mi plac fursecurile cu nuca de cocos. Dupa reteta clasica  va propun o varianta fara zahar rafinat.
Acesti rochers sunt minunati, moi si gustosi caci facuti cu crema de cocos.
Am obtinut 15 fursecuri destul de mari si satioase.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/02/fursecuri-rochers-cu-nuca-de-cocos.html

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de crema de cocos
  • 125 gr de nuca de cocos rasa
  • 1 albus
  • 5 lingurite de indulcitor natural (sau zahar)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri Rochers cu nuca de cocos:

Incalziti cuptorul la 150°C.

Bateti albusul spuma cu 2 lingurite de indulcitor.

Amestecati nuca de cocos rasa cu restul de indulcitor si adaugati crema de cocos. Amestecati bine.

Incorporati albusul batut spuma.

Formati bile si puneti-le pe o placa acoperita cu hartie de copt.

Dati la cuptor timp de 20-25 minute.

Am lasat 20 minute la 150°C si inca  5-8 minute la 180°C.

Lasati sa se raceasca complet.

Aveam un rest de ciocolata topit si am profitat sa le decorez .

Foarte bune la o cafea !

Le-am pastrat la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri Rochers cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]