Desert fursecuri din albusuri cu nuca de cocos si ciocolata

de stefy_a in Dulciuri, 26 Apr 2017 | 4379 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 albusuri de ou
  • 150 g zahar
  • 150 g nuca de cocos
  • 60 g ciocolata cu lapte
  • 2 linguri frisca lichida
Portii: 45
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri din albusuri cu nuca de cocos si ciocolata:

Albusurile se bat spuma cu zaharul adaugat treptat, pana se topeste tot zaharul si spuma este tare. Se adauga apoi, nuca de cocos si se amesteca cu o lingura usor, pana la omogenizare.
Se ia cu lingura din compozitie si se asaza fursecurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se dau la cuptorul preincalzit, la 120 de grade C, timp de circa 20 de minute, dupa care se inchide temperatura si se lasa fursecurile sa se raceasca cu usa aragazului intredeschisa.
Cand s-au racit, se scot pe un gratar pentru a le decora cu ciocolata.

Ciocolata rupta bucati se pune intr-un vas, pe foc mic, impreuna cu frisca si se amesteca pana ce se topeste ciocolata.
Se ia de pe foc, si cu ajutorul unei lingurite, se toarna ciocolata lichida peste fursecuri.

Se lasa sa se intareasca ciocolata si se servesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri din albusuri cu nuca de cocos si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Indiene cu frisca