Intr-un castron se pun oul, sarea, iaurtul, untul, zaharul, zaharul vanilat si plicul de Finesse cu lamaie. Se cerne o parte din faina si se incepe amestecarea ingredientelor. Se adauga faina pana cand coca nu se mai lipeste de maini. Se formeaza o bila care se pune la rece pentru 30 de minute.
Dupa trecerea acestui interval de timp, se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se intinde coca pe masa de lucru unsa cu ulei si se decupeaza fursecuri in diverse forme de primavara sau Paste. Se pun intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt. Se introduce tava la cuptor pana cand fursecurile se rumenesc frumos. Se procedeaza la fel pana cand se termina aluatul.
Se lasa fursecurile sa se raceasca.
Se pregateste royal icing: albusurile se mixeaza cu zaharul pudra cernut (se adauga treptat zaharul) pana cand se obtine o crema tare. Se pune intr-o punguta o parte din aceasta crema, iar din restul cremei se ia cate putin, se pune intr-un castron si se amesteca cu colorant alimentar. Se mai adauga zahar pudra daca este necesar, pana cand se obtine din nou consistenta tare, in functie de tipul de colorant folosit.
Se decoreaza fursecurile cu royal icing dupa preferinta.