Desert budinca de ciocolata (reteta low carb, fara gluten)

de Catalina L in Dulciuri, 1 Mai 2020 | 2176 vizualizari

 

Seamana cu crema de ciocolata marca La laitière® . 
Am facut-o cu indulcitor natural in loc de zahar pentru a avea o reteta low carb.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/04/budinca-de-ciocolata-reteta-keto-low.html

 

INGREDIENTE

  • 80 gr de ciocolata neagra 85%
  • 1 lingura de cacao fara zahar
  • 400 ml de smantana lichida
  • 50 gr de indulcitor natural
  • 2 oua si 4 galbenusuri
  • vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert budinca de ciocolata (reteta low carb, fara gluten):

Incalziti cuptorul la 170°C.

Intr-un vas puneti pe foc ciocolata rupta bucati, cacaoa si smantana.

Lasati ciocolata sa se topeasca la foc mic, amestecati.

Intr-un castron frecati ouale cu vanilia si indulcitorul.

Varsati incet deasupra lor ciocolata topita cu smantana continuand sa amestecati.

Varsati compozitia in 8 forme ramekin.

Puneti-le intr-un vas cu apa calda si dati-le la cuptor timp de 15-18 minute.

Mai degraba 15 minute caci altfel vor fi prea coapte.

Scoateti formele din vasul cu apa si lasati sa se raceasca.

Dati la rece timp de 3 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert budinca de ciocolata (reteta low carb, fara gluten)" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Gogosi la cuptor glazurate cu ciocolata