Un desert gustos in orice moment al zilei :)
Spaghetele se fierb conform instructiunilor de pe pachet, in apa cu sare . Cand sunt fierte oprim focul, dar lasam vasul acoperit cu capacul, inca 20 minute, apoi scurgem apa si punem spaghetele intr-o sita, sub jet de apa rece.
Ungem cu unt un vas termorezistent ( o tava) si turnam jumatate din cantitatea de spaghete. Presaram 2-3 linguri cu zahar si jumatate din cantitatea de branza rasa si stafide .
Batem ouale cu restul de zahar , adaugam cateva picaturi de extract de vanilie si turnam jumatate din cantitate peste spaghetele din tava.
Continuam cu aranjatul celeilalte jumatati din cantitatea de spaghete, branza, stafide si terminam cu restul de oua batute cu zahar.
Dam tava la cuptor, la foc mic, pana cand oul se leaga bine , iar spaghetele capata o tenta aurie.
Se servesc calde sau reci, pudrate cu zahar.