Desert briose pufoase cu zmeura proaspata

de Gherca Daniela in Dulciuri, 25 Mar 2022 | 5236 vizualizari

 

Sunt perfecte pentru cafeluta de dimineata sau pentru o mica gustare in timpul zilei! Daca nu va place zmeura, puteti inlocui orice alte fructe doriti!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100g zahar
  • 150g iaurt nature
  • esenta de vanilie dupa gust
  • 125g unt la temperatura camerei
  • putina sare
  • 300g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 125g zmeura proaspata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose pufoase cu zmeura proaspata:

Intr-un bol mixam untul cu zaharul, adaugam ouale, unul cate unul, adaugam si vanilia cu sarea si iaurtul, mai mixam putin apoi adaugam faina impreuna cu praful de copt in 2-3 transe si omogenizam bine. Vom obtine un aluat mult mai gros ca la clatitele americane, dar este mult mai usor de adaugat in forme, eu am pus cu lingura, voi puteti sa-l puneti intr-un pos sau cu clestele de la inghetata. In fiecare forma am adaugat 3 bucati de zmeura si le-am acoperit cu aluat. Coacem briosele in cuptorul incins la 180°C pentru circa 20-25 minute. Sa va fie de bine!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose pufoase cu zmeura proaspata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pandişpan genovez