Desert bezele

de Leontina_Costel1970 in Dulciuri, 24 Noi 2018 | 4621 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 albusuri
  • 500 g zahar pudra
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 lingurite otet
  • miez de nuca
Portii: 70
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bezele:

Albusurile se lasa de seara la dezghetat ( le-am avut la congelator ), dupa ce s-au dezghetat, se pun intr-un castron mai inalt si incapator, se adauga sarea si incepem sa le mixam bine, cand incepe sa se formeze spuma, adaugam zahar putin cate putin si continuam sa mixam, procedam asa pana terminam tot zaharul, adaugam si otetul si continuam sa mixam pana obtinem o bezea ferma si lucioasa.

Bezeaua obtinuta o punem intr-un posh, in tava de la cuptor asezam hartie de copt si apoi formam bezelele. O tava am facut-o simpla si una cu nuca, am asezat nuca si apoi am format bezelele. Am dat tava la cuptor la 110 grade C, cu ventilatie timp de 1ora si 20-30 min. Bezelele trebuie sa fie uscate bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bezele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (14)

madi_marin 1

01.12.2018, 20:30

Foarte frumoase si interesanta ideea cu nucile!

Leontina_Costel1970 1

07.12.2018, 19:02

Multumesc !

Ancutsa 1

07.12.2018, 19:18

Foarte frumoase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu mere si dovleac copt