Cuib de bufnite

de Andra_Constantinescu in Mancare copii, 15 Aug 2016 | 6029 vizualizari

 

Am vrut sa fac rosii umplute initial, dar am dat in mintea copiilor si a iesit altceva, frumos zic eu.

 

INGREDIENTE

  • 50 g castravete;
  • 50 g ardei Kapia rosu;
  • 50 g ceapa;
  • sare;
  • doua rosii mici si una mare;
  • 140 g branza pufoasa cu smantana;
  • o legatura de marar verde;
  • 50 g cascaval;
  • doua masline.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuib de bufnite:

Castravetele se curata de coaja, se spala si se taie marunt.

Ardeiul curatat de seminte se spala si se taie marunt.

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca.

Aceste legume se freaca cu putina sare si se lasa sa iasa apa din ele.

Rosiile se spala, se taie un capac la baza lor, dupa care se elimina semintele.

Legumele se amesteca cu branza pufoasa si cu 3-4 fire de marar spalate si tocate. Se umplu rosiile cu aceasta compozitie.

Se rade cascavalul si se presara peste rosii.

Se scot samburii de la masline, apoi se formeaza ochii, ciocul si urechile bufnitelor si se fixeaza peste cascavalul ras.

Se pun bufnitele pe o farfurie pe care sunt asezate restul firelor de marar spalate, ce servesc drept cuib.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuib de bufnite" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Reteta de aperitiv rapid cu rosii si foietaj