Cuburi de porc in sos dulce-acrisor

de Alinutza80 in Porc, 14 Iun 2012 | 5188 vizualizari

 

Cu ajutorul sosului dulce-acrisor, obtinem un preparat gustos si exotic, care va fi apreciat in moda sigur de gurmanzi.

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 2 ardei grasi(colorati diferit)
  • 2 cepe rosii
  • 1 lingura rasa de zahar brun
  • 1 pahar vin alb
  • 200 ml supa vegetala
  • 10-12 rosii cherry
  • 3 linguri ulei de masline
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuburi de porc in sos dulce-acrisor:

Se taie carnea in cuburi nici mari, nici mici.

Legumele se spala si se sterg.

Se toaca marunt ceapa si ardeii, iar rosiile se lasa intregi.

Intr-o tigaie se pune uleiul, iar cand s-a incins adaugam ceapa si ardeii. Se calesc la foc redus 2 minute, apoi adaugam cuburile de carne. Se calesc impreuna pana cand carnea se rumeneste usor pe toate partile.

Se pune vinul si se lasa pe foc pana se evapora. Apoi se adauga rosiile, supa, zaharul, patrunjelul tocat, sare si piper.

Se acopera si se lasa la foc mic pana carnea este patrunsa complet.

Se serveste calda, alaturi de felii de paine unse cu putin usturoi.

Eu am cumparat baghete cu usturoi.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

Daca sosul scade, se mai adauga putina apa calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuburi de porc in sos dulce-acrisor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc á la Portuguesa