varianta unei cine rapide...tot de la italieni inspiratie....yami!
ptr. decor:
1. Feliile de bagheta se dau la cuptorul bine incins , cca 5 min- pana se rumenesc uniform, apoi, se ia cate-un catel de usturoi curatat si se freaca fiecare felie, doar pe o parte. Fiindca bahheta este crocanta , usturoiul nu mai are nevoie sa fie taiat, ci se va preta foarte bine la crantul de paine.
2. Peste partea de bagheta frecata cu usturoi se stropeste uleiul de masline in fir subtire, apoi asezam dupa bunul plac garnitura- la mine a constat in pastrama de vita, mozzarella maturata si rosie, dar la fel de bine puteti combina cu somon, prosciuto, etc!
3. Odata terminata aceasta operatiune mai dam feliile de paine la cuptor 1-2 min, ca sa se topeasca frumos mozzarella, apoi servim totul pe pat de salata verde, avand grija sa potrivim de gust cu putina sare si piper proaspat macinat!