Pastrama cu sos la slow cooker Crock-Pot

de Panacris in Slow Cooker, 29 Oct 2019 | 4427 vizualizari

 

O nouă rețetă din seria, nimic nu se pierde, totul se refolosește!
 
Dacă vă rămân bucăți de pastramă de la grătarul din weekend, le puteți revigora cu putin vin, pe un pat de legume și asezonate cu sos de roșii!
Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • Pastramă de berbec cca. 1000 g,
  • Ceapă galbenă 3 bucăți,
  • Ardei kapia 1 bucată,
  • Vin alb demisec cca. 300 ml,
  • Pasta de roșii cca. 300 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama cu sos la slow cooker Crock-Pot:

Ceapa și ardeiul se curăță și se taie grosier.

Pastrama se prăjește înainte în tigaie sau la grătar. După ce e semi gătită/prăjită, se taie bucățele potrivite.

In vasul ceramic al aparatului slow cooker Crock-Pot 4.7L Digital se pun legumele tăiate grosier, bucățile de pastramă, vinul și se lasă la găti cca. 3 ore la programul HIGH.

Se adaugă sosul de roșii și se mai lasă la gătit încă 1 oră.

Pastrama se servește fierbinte cu pâine sau mămăligă și castraveți murați.

 

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama cu sos la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti la slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital