Pastrama de berbecut la tigaie

de claudiaO in Oaie, 4 Feb 2020 | 6537 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg pastrama de berbecut
  • 5 catei de usturoi
  • 1 lingurita cimbru
  • putina sare si piepr
  • 2 linguri bune de untura
  • 100 ml vin rosu sec
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de berbecut la tigaie:

Pastrama de berbecut o taiem in bucatele meci, cat de-o imbucatura.

Incingem untura in tigie, punem 2 catei de usturoi, ii perpelim putin, apoi punem bucatelele de pastrama. Trantim un capac deasupra ca sa se imabuse bine, si avem grija sa tot intoarcem carnita, ca sa se patrunda bine.Cand e cam pe jumatate patrunsa si s-a mai redus din zeama lasata, daugam cimbrul,vinul, saram , piperam, razuim si ceilalti 3 catei de usturoi si lasam cu capac pana se ptrunde de tot.

A iesit foarte frageda si aromata.

Am servict-o langa o mamaliguta asezonata cu carnati de casa.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de berbecut la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrama de oaie la tigaie