Aveam adunat piept de pui la congelator si am zis sa fac ceva diferit si m-am gandit la crenvusti...au iesit super buni, consistenti si fara E-uri! ;)
Tocam pieptul de pui la masina de tocat sau, daca aveti un robot de bucatarie, punem acolo toate ingredientele si condimentam dupa gust. Mixam pana obtinem o pasta omogena.
Cu ajutorul foliei alimentare formam rulouri ( pe o bucata de folie punem cca 2 linguri din compozitie si rulam usor, strangem la capete si legam cu ata). Procedam asa pana terminam.
Mie mi-au iesit 9 crenvusti.
Intr-o oala incapatoare punem apa si o punem pe aragaz, iar cand a inceput sa fiarba, adaugam crenvustii si ii lasam la foc mediu 15-20 minute.
Cand sunt gata, ii scoatem, ii lasam sa se raceasca complet, apoi indepartam folia si ii rumenim pe toate partile intr-o tigaie grill cu 2-3 picaturi de ulei.
Se pot servi alaturi de o garnitura, o salata sau sosurile preferate!
Pofta buna!