Crenvusti de pui

de Gherca Daniela in Pui, 26 Oct 2018 | 5209 vizualizari

 

Aveam adunat piept de pui la congelator si am zis sa fac ceva diferit si m-am gandit la crenvusti...au iesit super buni, consistenti si fara E-uri! ;)

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 100 ml lapte
  • 50 g unt la temperatura camerei
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • oregano
  • cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvusti de pui:

  Tocam pieptul de pui la masina de tocat sau, daca aveti un robot de bucatarie, punem acolo toate ingredientele si condimentam dupa gust. Mixam pana obtinem o pasta omogena.
        Cu ajutorul foliei alimentare formam rulouri ( pe o bucata de folie punem cca 2 linguri din compozitie si rulam usor, strangem la capete si legam cu ata). Procedam asa pana terminam.
        Mie mi-au iesit 9 crenvusti.
        Intr-o oala incapatoare punem apa si o punem pe aragaz, iar cand a inceput sa fiarba, adaugam crenvustii si ii lasam la foc mediu 15-20 minute.
      Cand sunt gata, ii scoatem, ii lasam sa se raceasca complet, apoi indepartam folia si ii rumenim pe toate partile intr-o tigaie grill cu 2-3 picaturi de ulei.
          Se pot servi alaturi de o garnitura, o salata sau sosurile preferate!
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ciuperci, smantana si parmezan