Crenvursti in aluat (putulici)

de Mirela Suba in Aperitive / Garnituri, 5 Noi 2013 | 6464 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr branza sarata rasa
  • 1 ou
  • 1 lg bicarbonat de sodiu stins cu otet
  • faina cat cuprinde
  • 12 crenvursti (sau cat este nevoie)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvursti in aluat (putulici):

Se pun toate indredientele intr-un lighean mediu, apoi se pune bicarbonatul stins cu otet si se apuca la framantat si se adauga treptat faina pana se face o coca.

Crenvurstii se taie in doua si dupa aceea se ia cate o jumatate, se face o bila din aluat si se pune cate un crenvurst. Din coca se fac bilute si se intind in palma ca sa se poata inveli crenvurstul.

Int-o oala se pune mult ulei se se prajesc crenvursti in aluat.

Se servesc cu sos sau ketchup

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvursti in aluat (putulici)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

laura_n 1

05.11.2013, 15:01

ce gustoase tre sa fie, mai nasol e cu crenvustii, mai bine alti carnaciori

Rocsi 1

05.11.2013, 20:21

Faini.

Mirela Suba 1

06.11.2013, 22:29

merse cu orice carnacior

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spirale in aluat de foietaj cu crenvursti si ketchup