Crap prajit

de Miha in Crap / Caras, 14 Sep 2009 | 9912 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g file de crap
  • sare si piper
  • 200 g malai
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap prajit:

Fileurile de crap se taie bucati,se sareaza si se pipereaza.

Malaiul il punem pe o farfurie intinsa,apoi fiecare bucata de carne o acoperim cu faina,din abundenta.

Se prajesc in uleiul bine incins,la foc moderat,pana exteriorul devine crocant.

Se scot pe hartie absorbanta,sa se scurga bine de ulei.

Se servesc cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

TIPS-URI

1

in loc de malai se poate folosi faina alba de grau,dar exteriorul va fi mai putin crocant

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (1)

rivka 1

14.09.2009, 23:48



ma duc sa ma culc acuma .
imi place pestele .
de obicei il cumpar direct prajit sa nu mai afum eu aici.
am gasit in vara in romania in supermarketuri file de salau, foarte bun, extraordinar, niste cotlete groase si suculente.scumput dar bun tare!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]