Crap pane cu sos de usturoi

de sasha in Crap / Caras, 4 Apr 2013 | 3853 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 crapi fara cap
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • piper 
  • 2 capatani de usturoi
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap pane cu sos de usturoi:

Curatam, spalam pestele si-l taiem pe jumatate. Il presaram cu sare si piper, il dam prin faina, apoi in ouale batute si il punem la prajit in mult ulei, 5 minute pe fiecare parte. Il scoatem si il lasam sa se scurga de ulei intr-un servet. 

Pregatim sosul de usturoi ca la maioneza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap pane cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste pane