Crap la cuptor

de Bucataras Monica in Crap / Caras, 16 Dec 2013 | 14214 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 crap - 1.5 - 2 kg
  • legume - ceapa , morcov, ardei , rosii
  • 1 lamiie
  • 1 pahar vin alb ,
  • ulei ,
  • boabe de piper
  • 1-2 foi dafin
  • 2-3 catei usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor:

 se pregateste pestele  - se curata , se spala  , se da cu sare si piper  ,  se pune intr-o tava  pe un pat de legume  , se toarna  vinul si uleiul  , se pun boabele de piper si foile de dafin , lamiia se taie feliute  se pun si pe peste si inauntrul lui .

Se tine la cuptor cam 25 min ( in functie de performanta cuptorului  acest timp poate fi mai mare sau mai mic ) .

Pofta buna .

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor cu ceapa si praz