Saramura de crap

de ianculubita in Crap / Caras, 21 Noi 2013 | 5487 vizualizari

 

Probabil va intrebati mereu de ce am foarte multe retete cu peste;ei bine,va spun ca locuiesc pe malul Dunarii!!
Acum va invit la o saramura de crap de Dunare asa cum o fac eu;nu este nici pescareasca,nici dobrogeana,este marca-lulu!! cam tarziu nu???

 

INGREDIENTE

  • burta de crap
  • 1 capatana de usturoi
  • 2-3 rosii
  • 1 ardei iute rosu
  • sare
  • putin cimbru
  • 1 lingurita vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de crap:

Burta spalata, portionata, pudrata cu sare, dupa ce s-a odihnit cateva minute, o punem pe gratar impreuna cu rosiile.

In acest timp punem intr-un vas 2 cani cu apa, vegeta, ardei iute, cimbru, iar dupa ce a clocotit punem pestele. Dupa 2-3 minute adaugam usturoiul pisat si amestecat cu rosiile decojite si pasate.

Servim saramura cum altfel, decat cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de crap" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saramură de crap