toate ingredientele sa fie la temperatura camerei
se cerne faina intr-un lighean, se face gaura in mijloc si se adauga galbenusurile, drojdia, sare, 4 linguri de zahar (restul se imprastie deasupra la faina), 4 linguri de lapte caldut si se amesteca. Se acopera si se lasa 15 minute sa faca basici, se adauga albusurile batute spuma, restul de ingrediente in afara de ulei. Se framanta coca si la final se framanta 10 minute cu uleiul si se acopera. Se lasa o ora la dospit
Crema-se amesteca nucile cu zaharul si cacao, se adauga laptele treptat pana obtinem consistenta dorita
dupa ce a crescut coca se ia o bucata, se intinde oval, se adauga crema si se ruleaza. Se da deoparte
se ia alta bucata si procedam la fel ca prima. Impletim amandoua suluri si aseazam in tava unsa. Se unge cu oul batut cu un pic de ulei si zahar, se da la cuptorul incalzit 40-45 min la foc moderat(sa fie frumos rumenit deasupra)
se procedeaza la fel pana terminam coca
cand scoatem cozonacul din cuptor se unge cu ulei sau miere si se lasa 5 minute in tava, dupa care se scoate din tava si se acopera cu un prosop