'retete de vara'
Simplu, usor de facut si delicios.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/07/cotlete-de-porc-cu-sos-mustar.html
Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul.
Amestecati mustarul cu smantana, puneti sare si piper.
Dati cotletele prin faina.
Reveniti-le in uleiul cald pe ambele parti.
Adaugati ceapa si usturoiul.
Varsati apa si gatiti 10 minute.
Trebuie sa va ramana un pic de sos.
Daca cotletele nu sunt gatite mai puneti un pic de apa si lasati-le inca 5 minute.
Scoateti cotletele pe o farfurie.
Le-am taiat in 2 caci erau mari.
In sosul ramas puneti amestecul mustar-smantana si aduceti la fierbere.
Puneti carnea si gatiti impreuna cateva minute .
Este gata, puneti patrunjel tocat si paprika.
Serviti foarte cald cu o garnitura dupa dorinta: salata, legume gratinate, orez, piureu de cartofi...