Cotlete de porc cu sos de usturoi

de AnyCostescu in Mancaruri cu carne, 9 Dec 2012 | 3677 vizualizari

 

simplu dar gustos :)

 

INGREDIENTE

  • 3 cotlete de porc
  • 1 caciulie usturoi
  • condimente
  • 150 g smantana
  • cateva fire marar
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de porc cu sos de usturoi:

Cotletele de porc se condimenteaza si se lasa la frigider aproximativ o ora.

Se scot si se pun pe gratarul incins.

Daca nu avem gratar le punem intr-o tigaie de teflon si le mai stropim din cand in cand cu ulei.

Se lasa la foc pana sunt bine patrunse si rumenite.

Usturoiul se curata si se piseaza, se pune un varf de lingura de sare si 2 lg de ulei si se amesteca putin, se pune mararul tocat fin si smantana.

Se amesteca bine de tot.

Noi am servit cu cartofi ,pe care initial i-am fiert, apoi i-am tras un pic la tigaie cu putin ulei.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

AnyCostescu 1

10.12.2012, 10:41

va imbratisez pe toti pt aprecieri

RuxyRux 1

10.12.2012, 18:58

Eu ti-am papat toti cartofii...arata deliciosi!

AnyCostescu 1

10.12.2012, 19:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu sos de ciuperci