Cotlete de porc cu cartofi si zucchini la cuptor

de nadea68 in Porc, 29 Mai 2013 | 3885 vizualizari

 

Felul doi care ii place mult fiului meu :)

 

INGREDIENTE

  • 2 cotlete de porc
  • 1/2 kg cartofi
  • 2 zucchini
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de porc cu cartofi si zucchini la cuptor:

Carnea sarata si piperata se pune intr-o tava de cuptor.Cartofii se curata,se taie in patru,zucchinele se spala si se taie in bucati mai mari si se pun impreuna cu carnea.

Deasupra se presara cimbru. Se toarna un pic de ulei si un pahar de apa.

Am acoperit tava cu foaie de aluminiu.Se pune in cuptor bine incins la 200°,30 de minute tava acoperita si dupa 30/40 minute se coace fara folie  de aluminiu ,sa se rumeneasca bine.

 

 

TIPS-URI

1

cantitatile de carne,cartofi si zucchini pot varia in functie de cate portii se doreste a face

2

mai spre sfarsit se poate pune si un pahar de vin

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc cu cartofi si zucchini la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci in sos de rosii - Simplu si rapid

de laura_n 7

ieri la 14:48

Cornuri pufoase cu magiun si nuci - Reteta usoara si gustoasa

pe 16.07 la 18:12

Șnițel crocant în crustă de semințe cu sos de ciuperci – Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 16.07 la 09:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita din pulpa de porc cu zucchini si frisca de gatit