Chiftelute marinate

de Ubulika in Porc, 30 Oct 2012 | 4439 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru chiftelute:
  • Carne tocata 200,se poate folosi si de pui
  • ceapa
  • usturoi
  • 1 ou
  • paine (optional)
  • patrunjel
  • sare, piper,boia
  • Pentru sos:
  • 4 linguri de bulion diluat cu apa)
  • 1 ceapa
  • 2,3 foi de dafin
  • piper boabe
  • 1 lingura de faina
  • 1/2 lgt de zahar
  • 1 ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute marinate:

Se fac chiftelele. Se amesteca ceapa,usturoiul,condimentele,oul ,carnea tocata,patrunjelul.Se fac bilute si se pun la prajit.

Pentru sos:

Intr-o cratita calim putin ceapa taiata marunt, punem sare si 1/2 cana de apa si lasam sa fiarba 10 minute.

Apoi adaugam bulionul,punem si chiftelele, foile de dafin , boabe de piper, zaharul si le lasam sa fiarba cam  10-15 minute.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute marinate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute la cuptor cu sos marinat