Cotlet de porc marinat la gratar

de Bya Ralu in Porc, 5 Aug 2012 | 5622 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 bucati de cotlet de porc
  • ulei masline
  • boia dulce,praf de ardei iute,piper negru,sare
  • bere
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc marinat la gratar:

Se condimenteaza fiecare bucata de carne,se pun toate intr-un vas,se stropesc cu ulei de masline si se adauga putina bere,cat sa acopere,se acopera cu folie de aluminiu si lasam la frigider cateva ore.Se pun pe gratar,se lasa cam 10 minute pe fiecare parte(se verifica daca e prajita si se intoarce si mai repede).Se serveste cu cartofi prajiti

TIPS-URI

1

servim cu vin rosu sec

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc marinat la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine umplută - Gustarea rapidă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 20:44

Brioșe din albușuri și fructe confiate - Rețeta simplă și delicioasă

de RODIMUR 8

pe 06.01 la 23:29

Lahmacun - Reteta turceasca de aperitiv cu carne

de Rocsi 9

pe 06.01 la 20:17

Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios

de oanapl 7

pe 06.01 la 17:03

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Escalop a la Zingara