Cotlet de porc cu sos picant

de - Andreea - in Porc, 18 Aug 2012 | 3791 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cotlete porc
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa
  • 1/2 lingura faina
  • 1 ceasca vin alb
  • 2 cesti apa
  • 1 lingurita mustar
  • 2 castraveti murati
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu sos picant:

Se prajesc cotletele la fel ca cele pentru friptura la gratar. Se sareaza si se tin asa pana pregatim sosul. Se taie ceapa si se prajeste usor cu o lingura ulei. Cand s-a inmuiat se adauga faina si se amesteca. Nu se lasa sa se ingalbeneasca. Se stinge cu vin si apa. Se tine la fiert 1/2 ora la foc mic. Se amesteca sosul cu o lingurita mustar si castravetii taiati rondele. Se potriveste de sare si piper.

Intr-o tigaie se frig cotletele, se aseaza fierbinti in farfurie si deasupra se toarna sosul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos picant" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Lau 1

19.08.2012, 16:11

bun

gaby_gabytza 1

19.08.2012, 21:49

jolygina 1

20.08.2012, 19:19

mai e vreo portie si pentru mine?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tash-kebab