Escalop a la Zingara

de Sidy in Porc, 5 Dec 2010 | 10227 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g cotlet porc
  • 4 pulpe pui
  • 200 g costita afumata
  • 400 g ciuperci taiate
  • 20 ml ulei
  • 100 ml vin alb
  • 50 g unt
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop a la Zingara:

Cotletul se portioneaza in felii iar pulpele de dezoseaza.Cotletul se bate putin ca snitelul apoi condimentam toata carnea( nu trebuie sa o saram cu mult timp inainte de a o prepara, deoarece lasa zeama, ceea ce o va face mai putin gustoasa).
Costita o taiem julien si ciupercile din conserva le golin de zeama de pe ele.
Cotletul il inabusim in ulei cu putina apa , pe ambele parti, pina isi schimba culoarea.
Ciupercile le inabusim in unt, adaugam costita , asezonam si lasam la inabusit cam 5 minute.
Dupa ce sunt inabusite le rasturnam peste carnea de porc, adaugam vinul, un pahar cu apa si carnea de pui.Acoperim cu capac si lasam la foc mic sa se patrunda bine toata carnea.
Cand carnea este fiarta , servim escalopul alaturi de piure de cartofi si orez, presarand deasupra patrunjel verde tocat.O salata de castraveti murati este binevenita...
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop a la Zingara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa si simplu de facut de Escalop Zingara