Stufat cu mușchi de porc

de LC in Porc, 14 Apr 2012 | 6030 vizualizari

 

Stufatul în general se face cu carne de miel...însă noi nu prea ne omorâm cu carnea de miel, așa că am folosit clasicul porcușor :)

 

INGREDIENTE

  • 7-8legături de ceapă verde
  • 7-8 legături de usturoi verde
  • sare, piper după gust
  • mușchi ( eu am folosit cam 3 felii pe care le-am tăiat fâșii)
  • 2 linguri de bulion
  • pătrunjel
  • apă ( eu am folosit zeamă de la sărmăluțe)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat cu mușchi de porc:

Am pus carnea la călit cu sarea și piperul. Apoi am adăugat ceapa și usturoiul tăiate în bucățele mai mari împreună cu pătrunjelul și le lăsăm să se înmoaie după care am adăugat zeama de la sărmăluțe ( sau apa)...cât să acopere stufatul. Lăsăm să dea un clocot după care adăugăm cele două linguri de bulion...mai lăsăm 2-3 minute și oprim focul.

TIPS-URI

1

Stufatul e perfect cu mămăliguță!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat cu mușchi de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la cratita