Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Nu ma intrebati de originea acestei retete, dupa nume, pare a fi turceasca, dar si grecii au kebab, iar eu am gasit-o intr-o reteta greceasca, deci v-o prezint asa cum am gasit-o.
Taiem carnea bucatele marimea unei nuci, taiem si ceapa foarte marunt si punem la calit cu untul la foc iute pana se rumeneste, apoi stingem cu vinul si lasam sa fiarba cca 2 min. Adaugam bulionul de rosii, sarea si piperul, si putina apa cat sa acopere carnea, apoi lasam acoperit sa fiarba la foc mic pana ramane un sos dens. Se serveste cu piure de cartofi sau orez.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola