Tash-kebab

de Doralinda in Porc, 16 Ian 2013 | 7539 vizualizari

 

Nu ma intrebati de originea acestei retete, dupa nume, pare a fi turceasca, dar si grecii au kebab, iar eu am gasit-o intr-o reteta greceasca, deci v-o prezint asa cum am gasit-o.

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne macra de porc
  • 120 gr bulion
  • 2 cepi medii
  • 70 ml vin
  • 70 gr unt
  • sare
  • piper
  • dafin optional
  • oregon la fel optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tash-kebab:

Taiem carnea bucatele marimea unei nuci, taiem si ceapa foarte marunt si punem la calit cu untul la foc iute pana se rumeneste, apoi stingem cu vinul si lasam sa fiarba cca 2 min. Adaugam bulionul de rosii, sarea si piperul, si putina apa cat sa acopere carnea, apoi lasam acoperit sa fiarba la foc mic pana ramane un sos dens. Se serveste cu piure de cartofi sau orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tash-kebab" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (48)

adinaciosescu 1

25.01.2013, 11:23

M-ai scapat de o grija pe astazi si pe multe zile de acum in colo.Multumesc!

Doralinda 1

25.01.2013, 11:35

Adina, multumesc ptr incredere! E o mancare rapida!spor la treaba!

Xandrinne 1

11.08.2015, 09:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu sos Aioli