Tash-kebab

de Doralinda in Porc, 16 Ian 2013 | 7659 vizualizari

 

Nu ma intrebati de originea acestei retete, dupa nume, pare a fi turceasca, dar si grecii au kebab, iar eu am gasit-o intr-o reteta greceasca, deci v-o prezint asa cum am gasit-o.

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne macra de porc
  • 120 gr bulion
  • 2 cepi medii
  • 70 ml vin
  • 70 gr unt
  • sare
  • piper
  • dafin optional
  • oregon la fel optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tash-kebab:

Taiem carnea bucatele marimea unei nuci, taiem si ceapa foarte marunt si punem la calit cu untul la foc iute pana se rumeneste, apoi stingem cu vinul si lasam sa fiarba cca 2 min. Adaugam bulionul de rosii, sarea si piperul, si putina apa cat sa acopere carnea, apoi lasam acoperit sa fiarba la foc mic pana ramane un sos dens. Se serveste cu piure de cartofi sau orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tash-kebab" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (48)

adinaciosescu 1

25.01.2013, 11:23

M-ai scapat de o grija pe astazi si pe multe zile de acum in colo.Multumesc!

Doralinda 1

25.01.2013, 11:35

Adina, multumesc ptr incredere! E o mancare rapida!spor la treaba!

Xandrinne 1

11.08.2015, 09:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu sos Aioli