Cotlet de porc cu piure de fasole rosie

de nico15 in Porc, 10 Mar 2012 | 3462 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati cotlet de porc -600-700g
  • 1 cutie fasole rosie -200 g
  • 1 fir de praz
  • 2-3 bucati de pastarnac
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ceasca de vin alb sec
  • ciuperci eonoky -3 bucati
  • ciuperci champinion-3 bucati
  • 100-150 ml supa de legume
  • unt, ulei,
  • sare, piper
  • cimbru
  • mascarpone-90 g
  • branza de vaci-90 g
  • prune uscate-3-4 prune uscate
  • ardei iute-½ de ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu piure de fasole rosie:

Se ia bucata de cotlet si se scot bucati de carne si piele de pe oase, pentru a ramane osul fara carne, dupa ce am terminat de aranjat bucata de carne, trecem la pregatirea umpluturii.

Amestecam intr-un bol:mascarpone cu branza de vaci, ardeiul iute tocat marunt si prunele taiate fin, saram si piperam. Dupa ce am preparat compozitia dam o gaura cu cutitul in cotlet si il umplem, legam cotletul cu ata alimentara pentru a fi ca o bucata intreaga.

Dupa aceasta taiem cateva felii de ciuperci si le vom pune ca un capac sa nu iasa compozitia si il vom trage la tigaie cateva minute pe fiecare parte, pana se schima culoarea, dupa care il scoatem si il lasam in asteptare.

Dupa ce am spalat legumele le taiem in diferite feluri, punem ulei in tava adaugam legumele si punem cotletul peste dand la cuptor, dupa 25 de minune, adaugam vinul si cimbrul si continuam coacerea.

Separat spalam fasolea rosie(care este prefiarta) si adaugam supa(stoc) lasand sa fiarba aproximativ vreo 15 minute. Vom pune fasolea intr-un blender adaugam treptat zeama, saram si piperam si vom face un piure adaugam si o lingura de ulei de masline.

 Tragem la tigaie intr-o lingura de ulei ciupercile feliate, dupa care aranjam preparatul nostru ca in imaginile alaturate.

 Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu piure de fasole rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cotlete de porc in sos de smantana