cosulete de champinion umplute cu brocoli-post

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2010 | 9461 vizualizari

 

hmmmmmmmmmmmm......... incercati-le nu veti regreta

 

INGREDIENTE

  • 1 brocoli
  • ciuperci champinion 1 kg mai mari
  • maioneza de post(eu fac din faina cu apa,mustar si suc de lamaie)
  • sare
  • ardei rosu
  • ulei de masline
  • 2 fire ceapa verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA cosulete de champinion umplute cu brocoli-post:

Se spala ciupercile si se curata ,se scot coditele si se sareaza apoi se prajesc in putin ulei de masline pe ambele parti cate-va minute 3-4 si pe o parte si pe alta.Se scot si se lasa sa se scurga de sucul ce il lasa ciupercile (din coditele ramase se pot face un pilaf sau o tocanita)

Brocoli se fierbe(eu le fierb pe aburi) apoi se toaca si se amesteca cu maioneza de post si ceapa tocama marunt si putina sare

Se umplu ciupercile cu cate 2 lingurite de compozitie de brocoli sa fie cu burtica pline bine ,apoi se decoreaza

Se servesc ca aperitiv

Daca ti-a placut reteta noastra "cosulete de champinion umplute cu brocoli-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (1)

mariac 1

16.04.2010, 00:47

simo am facut asa o tura pe la retetele tale ,foarte bune trebuie sa mai scriu din ele ca le uit sau le pun la favorite

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din ciuperci cu susan