Cosulete cu branza

de gaby_gabytza in Prajituri, 11 Apr 2013 | 2525 vizualizari

 

INGREDIENTE

aluat

  • 400 g faina
  • 100 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingura smantana
  • 1 ou
  • 1/2 plic praf de copt
  • un praf de sare

umplutura

  • 300 g branza vaci proaspata
  • 100 g zahar pudra
  • 3 linguri smantana
  • uns
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu branza:

Amestecam faina cu praful de copt.Adaugam smantana,zaharul,sarea si le mixam impreuna.Apoi adaugam oul batut cu plicul de zahar vanilat.Framantam un aluat atat cat sa se poate modela.

Mixam branza cu zaharul,apoi adaugam smantana si mixam pana se formeaza o crema.

Pregatim o tava de briose si o tapetam cu hartie de copt.Rupem bucati mici de aluat si formam mici cosulete dupa forma briosei.Punem o lingura de umplutura pe mijloc iar deasupra adaugam fasii mici de aluat ca un grilaj.Dupa ce am terminat ungem cosuletele cu oul batut bine.

Dam la cuptor pana cand se formeaza o culoare aramie deasupra.Scoatem cosuletele din cuptor si le lasam sa se raceasca in tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Rocsi 1

11.04.2013, 22:56

Servesc si eu un cosulet

loredanaaa 1

12.04.2013, 00:29

bune

gaby_gabytza 1

12.04.2013, 09:25

va multumesc

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu piersici si branza ricotta