Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Costita o portionam si o tragem la tigaie pret de 5-7 minute. Se scoate pe o farfurie. Ceapa care a fost spata si taiata solzisori se pune in uleiul in care am prajit putin costita. Se pune sare si piper. Se amesteca bine si cand scade se mai adauga apa. Cand este suficient de mult pregatita, se pune zahar si se lasa in continuare la calit. La final se adauga oteltul balsamic. Se mai lasa 3-5 minute sa scada. Am preferat ca ceapa sa nu scada foarte mult.
Costita afumata si ceapa caramelizata se serveste cu smantana.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola