Coronita sarata

de leoflori in Aperitive / Garnituri, 14 Aug 2009 | 7875 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. faina
  • 150 ml. lapte
  • 50 gr. unt
  • 20 gr. drojdie proaspata
  • 3 galbenusuri
  • 1 lgta sare
Umplutura : 10 felii kaiser + 10 felii sunca toast + cascaval ras (ochiometric)  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coronita sarata:

Se amesteca ingredientele pt. aluat si se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul.

Apoi se intinde foaie de forma unui dreptunghi, se unge cu unt topit, se aseaza feliile de kaiser, sunca si se presara cascavalul.

Se ruleaza, se lipesc marginile cu degetele inmuiate in apa. Se pune cu grija in tava, sub forma de cerc si se cresteaza dar nu pana jos. Se unge cu ou, se presara cascaval (eu am pus si chimen) si se mai pune la crescut pana isi dubleaza volumul. Apoi se coace 25-30 minute, pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu