Cus cus cu legume

de Lau in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2013 | 3496 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g cus cus
  • 1 ceapa mare
  • 2 cepe verzi
  • 300 g ciuperci
  • 400 g legume mezicane
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus cus cu legume:

Intr-o cratita punem apa la fiert cu sare si cand clocoteste adaugam cus cus si il fierbem timpul indicat pe pachet(cca 10 min)dupa care scurgem de apa,

Intre timp calim ceapa tocata,adaugam legumele si lasam cca 3 min sa se caleasca impreuna,

Adaugam ciupercile taiate(curatate si fierte inainte,daca folosim proaspete)o cana de apa lasam sa se fiarba impreuna cca 3 min dupa care adaugam cus cus si 2 linguri de pasta de tomate  dizolvata in putina apa,

Amestecam ca sa nu se prinda de tigaie si lasam cca 5 min pe foc,

Stingem focul si potrivim de sare si piper duap gust,

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus cus cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cus cus cu legume