Aluat:
Umplutura:
Decor:
Aluatul se pregateste amestecand ingredientele. N-am dat cantitatea exacta de apa pentru ca aceasta poate diferi in functie de tipul de faina folosit. Asta o simtiti la mana, cand framantati aluatul, care-i cantitatea care va este necesara.
Intindem aluatul pe masa infainata, decupam un cerc dupa forma tavii pe care dorim sa coacem tarta. Il lasam la dospit, asezat pe tava cca 10 minute.
Asezam aluatul pe dosul tavii, mijlocul in forma de stea cu ajutorul unui pinten .... acestea vor fi petalele pe care le vom intoarce peste umplutura (pentru o intelegere exacta, vezi foto).
Umplutura se prepara amestecand Credma de branza Ceva Fin si pufos cu branza feta. Se aseaza pe marginea aluatului in jurul tavii apoi se intorc petalele peste umplutura.
Se unge cu ou batut si se presara mac apoi se da la cuptor, la temperatura moderata pana capata aspect de rumen (170 grade, cca 30 minute).
Pofta buna!