Cartofi noi acordeon la cuptor

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 29 Iun 2010 | 5990 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Cartofi
  • rosie
  • ardei galben
  • frunze de ceapa
  • cascaval
  • unt
  • sare
  • piper
  • boia
  • marar
  • usturoi ( am avut doar granulat)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi acordeon la cuptor:

Am curatat cartofii si i-am feliat putin 3/4...felii subtiri.

Intre feliutele de cartofi am pus, frunze verzi de ceapa, fasiute de ardei galben si fasiute de rosii.

Am condimentat cartofii cu sare, piper, boia. Am presarat peste ei si marar tocat ( din pacate am avit doar uscat). Am asezat cartofii intr-o tava si am pus peste fiecare cartof o feliuta de cascaval si un cubulet de unt, i-am stropit cu unt.

Am pus pe fundul tavii si putin apa si am introdus tava la cuptor.

Au iesit foarte buni si i-am servit alturi de o asatala facuta din: castraveti, ardei, rosii, ceapa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi acordeon la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulete de cascaval la cuptor