Eu am pregatit trei feluri de bruschete .Cele simple cu ulei de masline,cele cu usturoiu si ulei de masline si cele cu rosii . Toate au fost tare bune ...
Mai intai spalam rosiile si le taiem marunt . Busuiocul il spalam si il tocam marunt .Punem intr-un bol rosiile si busuiocul , adaugam sare dupa gust si ulei de masline . Amestecam bine.
Painea o feliem si o prajim pe o tava doar unsa cu ulei sau cel mai bun pe gratar !!!
Cand feliile de paine s-au prajit pe o parte le intoarcem pe partea cealalta.
Cand sunt gata le dam deoparte.
Cat sunt calde le pregatim astfel :
Pentru bruchetele simple cu ulei - pe fiecare felie de paine , cat este calda, puneti ulei de masline si presarati sare.
Pentru bruschetele cu ulei si usturoi - Ungem fiecare felie de paine cu usturoiul curatat ,apoi punem ulei si presaram sare.
Pentru bruschetele cu rosii - Punem din compozitia de rosii si busuioc pe fiecare feile de paine si stropim cu putin ulei .
Se servesc calde ! ( sunt bune si reci , dar nu mai au acelasi gust)
Pofta buna !
1
Folositi un ulei de masline de buna calitate !