Cornulete de post umplute cu rahat

de Valclaudia in Dulciuri, 23 Noi 2014 | 9956 vizualizari

 

cu lapte de soia. Dupa reteta Polianei,careia ii multumesc! >:d

 

INGREDIENTE

  • 180 gr. margarina
  • 100 ml lapte de soia
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 plic zahar vanilat
  • un praf de sare
  • 100 gr. zahar pudra
  • 550 gr. faina alba
  • coaja de portocala confiata macinata, dupa gust
  • 300 gr. rahat
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete de post umplute cu rahat:

Incalzim usor laptele de soia, adaugam praful de sare si zaharul vanilat + plicul de drojdie uscata. Se lasa cateva minute deoparte.

Margarina la temperatura camerei se amesteca cu zaharul pudra.

Adaugam coaja de portocala confiata,faina si laptele de soia.

Amestecam toate ingredientele pana obtinem un aluat elastic pe care-l acoperim si il lasam la dospit pentru 30minute in loc ferit de curenti.

Rupem cate o bucata din aluat ( de marimea unui mar), o intindem pe masa de lucru infainata, impartim aluatul in 8, asezam cate o bucatica de rahat la baza fiecarei bucati, rulam si asezam cornuletele in tava pe hartie de copt.

Preincalzim cuptorul la 175 grade.

Coacem cornuletele, le pudram cu zahar si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete de post umplute cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete fragede cu rahat