Pentru ca este vara...
Pentru ca am folosit visine congelate, incepem prin a le scoate din congelator. Le punem intr-un bol si punem zahar peste ele.
Aluatul: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile impreuna cu un praf de sare le mixam bine pana ce ajung spuma, dupa care adaugam zaharul lingura cu lingura pana se topeste. Galbenusurile le amestecam cu apa si uleiul si le batem bine cu o furculita. Dupa omogenizare le adaugam albusurilor. Mixam. Scoatem telurile si adaugam faina amestecata cu praful de copt, lingura cu lingura. Folosim o spatula de lemn. Adaugam esenta de vanilie. Pregatim o tava de copt ( tapetata cu unt si hartie de copt). Turnam aluatul in tava si repatizam visinele dupa dorinta. Introducem tava in cuptorul preincalzit si lasam la copt cca 30-35 minute. Pentru a vedea ca s-a copt incercam cu o scobitoare.
Cand prajitura este gata o mai lasam cca 5 minute in cuptor cu usa intredeschisa. La final, la servire pudram cu zahar pudra.