Cornulete cu nuca si untura dupa reteta de la Mena, vestitele cornulete de pe la intalnirile bucatarasilor.
Pentru aceste Cornulete cu nuca si untura - Reteta traditionala delicioasa ai nevoie de urmatoarele ingrediente: faina, untura, nuca, zahar.
Cum se prepara Cornulete cu nuca si untura - Reteta traditionala delicioasa
Faina se amesteca cu praful de copt si sarea, apoi se adauga untura si se amesteca cu degetele.
Se pune nuca macinata, apa, esenta de vanilie si se framanta un aluat omogen.
Aluatul se acopera cu folie alimentara si se da la frigider pentru 2 ore.
Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade.
Se formeaza bilute de marime egala cu ajutorul palmelor, se ruleaza si se formeaza cornulete.
Se pun in tava si se dau la cuptor pana cand devin rumene.
Se tavalesc prin zahar pudra cand sunt inca fierbinti.
Incearca si reteta de Cornulete fragede cu osanza, delicioase sau varianta rapida de Cornulete fragede.
Iti recomandam si reteta de Cornulete cu rahat colorat.
Pofta buna!