Cornulete cu bors

de ionela2682 in Dulciuri, 10 Feb 2010 | 41472 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • faina cat cuprinde
  • 1 cana bors
  • 1 cana untura lichida
  • 1 cub drojdie
  • 1 plic praf de copt
  • zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu bors:

In borsul la temperatura camerei se dizolva drojdia dupa care si praful de copt se adauga untura lichida zaharul vanilat si faina cat sa iasa un aluat potrivit

Se intinde o foaie destul de subtire iar la un capat se insira una langa alta bucati mici de rahat, se ruleaza putin (de cateva ori) si se portioneaza.

Se coc cam 20-30 min iar cat sunt calde se trec prin zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu bors" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

ionela2682 1

11.02.2010, 09:14

da e adevarat iese un fel de aluat foietaj si sunt foarte bune!

Teo 1

11.02.2010, 22:46

tocmai le-am terminat si eu de pudrat; in loc de bors eu folosesc vin alb ;o sa postez si eu zilele acestea;

ionela2682 1

12.02.2010, 15:50

interesant ,vin alb? cred ca ies super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete fragede (de post)