Cornulețe cu rahat

de LC in Dulciuri, 29 Mar 2012 | 37337 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg făină
  • o cană jumătate borș
  • un cubuleț drojdie
  • 800 g untură
  • un praf sare
  • rahat
  • zahăr pudră
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulețe cu rahat:

Amestecăm ingredientele până ce aluatul devine pufos, astfel încât sa putem forma biluțe. ( eu le înfășor cu ajutorul a două furculițe așezate una lângă alta cu fundul în sus să zic așa :)) mi se pare mult mai simplu și mai rapid și au și un aspect cu model )

Tăiem rahatul în bucățele și îl așezam în centrul biluței după care rulăm. Așezăm în tavă foaia de copt si lăsăm cornulețele în jur de 15-20 minute până se rumenesc ușor, apoi le tăvălim în zahărul pudră

TIPS-URI

1

aluatul e gata când nu se mai lipește de mână ( e posibil să mai ceară o mână de făină)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulețe cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Tuxedo 1

09.04.2013, 19:05

arata splendid si mi-e o pofta de eleeeeee !!!!

doratodor 1

31.05.2013, 12:17

cum se infasoară cu furculitele, ca nu am inteles

nuky 1

05.06.2013, 17:55

Te rog, spune-ne cum le infasori cu furculita si sunt aspectoase cum le infasori.Vad ca a mai solicitat si doratodor sa spui.Cu stima,Violeta
p.s.aluatul il mai pui la frigider dupa ce-l faci?cate bucati ies?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete de post umplute cu rahat