Cornulețe cu rahat

de LC in Dulciuri, 29 Mar 2012 | 37187 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg făină
  • o cană jumătate borș
  • un cubuleț drojdie
  • 800 g untură
  • un praf sare
  • rahat
  • zahăr pudră
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulețe cu rahat:

Amestecăm ingredientele până ce aluatul devine pufos, astfel încât sa putem forma biluțe. ( eu le înfășor cu ajutorul a două furculițe așezate una lângă alta cu fundul în sus să zic așa :)) mi se pare mult mai simplu și mai rapid și au și un aspect cu model )

Tăiem rahatul în bucățele și îl așezam în centrul biluței după care rulăm. Așezăm în tavă foaia de copt si lăsăm cornulețele în jur de 15-20 minute până se rumenesc ușor, apoi le tăvălim în zahărul pudră

TIPS-URI

1

aluatul e gata când nu se mai lipește de mână ( e posibil să mai ceară o mână de făină)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulețe cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Tuxedo 1

09.04.2013, 19:05

arata splendid si mi-e o pofta de eleeeeee !!!!

doratodor 1

31.05.2013, 12:17

cum se infasoară cu furculitele, ca nu am inteles

nuky 1

05.06.2013, 17:55

Te rog, spune-ne cum le infasori cu furculita si sunt aspectoase cum le infasori.Vad ca a mai solicitat si doratodor sa spui.Cu stima,Violeta
p.s.aluatul il mai pui la frigider dupa ce-l faci?cate bucati ies?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu rahat