Tarta cu magiun

de adellyna in Dulciuri, 3 Sep 2014 | 3391 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g faina
  • 150g zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 250g unt
  • 2 oua
  • o cana de suc de citrice
  • faina cat cuprinde
  • 400g magiun
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu magiun:

  1. Se amesteca 400g de faina cu untul moale si se lasa 15 minute la rece
  2. Adaugam ouale batute, zaharul, sucul si praful de copt stins peste coca. Amestecam si mai adaugam faina pana devine o coca ferma
  3. Punem intr-o tava 3/4 din coca, punem magiunul
  4. din 1/4 coca facem fasiile pentru decor 
  5. O punem in cuptorul incins la 250 de grade si o lasam pana se rumeneste putin deasupra
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu magiun" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta rustica cu mere si gem de mere