Se preincalzeste cuptorul la 220 de grade Celsius.
Copanele de pui se amesteca cu 2/3 din sosul BBQ, mierea, sare, piper si 1/2 din cimbru. Se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt si se gatesc 30 de minute pe raftul superior al cuptorului. Se intorc dupa 15 minute.
Cartofii se taie in cuburi de 2 cm si se aseaza pe o alta tava tapetata cu hartie de copt. Se adauga restul de cimbru, sare, piper si ulei de masline. Se amesteca bine.
Se coc in cuptor 25 de minute pe raftul din mijloc al cuptorului, intorcandu-i la jumatatea timpului.
Morcovul se da pe razatoare, iar varza se toaca fin, apoi se adauga intr-un bol impreuna cu paprika afumata, coaja de lime si sare. Se amesteca bine.
Separat, se amesteca jumatate din iaurt cu sosul BBQ ramas.
Restul de iaurt si patrunjelul tocat se amesteca cu salata de varza.
Copanelele de pui se stropesc cu sucul de lime si se servesc imediat cu salata de varza, cartofii si sosul de iaurt.