Pieptii de pui se bat sa se faca mai mari si mai subtiri,
separat se pregateste dressingul din:150 gr de visine din dulceata, rosiile taiate cubulete, ceapa tocata fin. usturoiul zdrobit, se sareaza, pipereaza si se pune oregano,
prima data se pune la sotat ceapa si usturoiul, dupa acea rosiile, oregano si vinul,
dupa ce este gata se da deoparte. Se iau pieptii de pui si se umplu cu aceasta compozitie si se dau la cuptor intr-o tava in care s-a pus ulei nu foarte mult, cat sa se prajeasca frumos
se adauga si un pic de apa.
Separat pregatim chiftelutele de dovlecei: se curata dovleceii de coaja si se dau pe razatoarea mica, se stoarce se adauga branza telemea rasa tot pe razatoarea mica,
ouale se sareaza se pipereaza si se dau prin faina. Se pun la prajit iar cand sunt gata se scot pe hartie absorbanta. Se aranjeaza farfuria, se pune rulada si se taie in jumatate, se pun 3 chiftelute de dovlecel si se pune dressingul de jur imprejur.
Pofta Buna