Rulada de piept de pui cu dressing de visine si chiftelute de dovlecei

de nico15 in Pui, 5 Dec 2010 | 4816 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-4 bucati de piept de pui
  • 2 dovlecei
  • 150 gr de visine din dulceata
  • 2-4 rosii
  • 150 gr de ceapa
  • 2-4 catei de usturoi
  • 100 gr de faina
  • 1-2 oua,
  • 150 gr de branza telemea
  • sare, piper,
  • oregano
  • 1 ceasca vin rosu sec
  • sare, ulei, piper

           

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de piept de pui cu dressing de visine si chiftelute de dovlecei:

Pieptii de pui se bat sa se faca mai mari si mai subtiri,

separat se pregateste dressingul din:150 gr de visine din dulceata, rosiile taiate cubulete, ceapa tocata fin. usturoiul zdrobit, se sareaza, pipereaza si se pune oregano,

prima data se pune la sotat ceapa si usturoiul, dupa acea rosiile, oregano si vinul,

dupa ce este gata se da deoparte. Se iau pieptii de pui si se umplu cu aceasta compozitie si se dau la cuptor intr-o tava in care s-a pus ulei nu foarte mult, cat sa se prajeasca frumos

se adauga si un pic de apa.

Separat pregatim chiftelutele de dovlecei: se curata dovleceii de coaja si se dau pe razatoarea mica, se stoarce se adauga branza telemea rasa tot pe razatoarea mica,

ouale se sareaza se pipereaza si se dau prin faina. Se pun la prajit iar cand sunt gata se scot pe hartie absorbanta. Se aranjeaza farfuria, se pune rulada si se taie in jumatate, se pun 3 chiftelute de dovlecel si se pune dressingul de jur imprejur.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de piept de pui cu dressing de visine si chiftelute de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi si aripioare "usturoiate"