Copanele cu ciuperci champignons si masline verzi

de Alina26 in Pui, 13 Sep 2013 | 3793 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele
  • 500g ciuperci champignons
  • 20 de masline verzi fara samburi
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele cu ciuperci champignons si masline verzi:

1.Am spalat copanelele,le-am frecat cu sare si piper,le-am pus intr-o tava cu putin ulei de masline si le-am dat la cuptor la 180° timp de 20 de minute.

2.Intre timp am spalat ciupercile si le-am taiat fasii.Am curatat si usturoiul si l-am taiat tot fasii.

3.Dupa 20 de minute am pus ciupercile,maslinele si usturoiul in tava si am dat iar la cuptor pentru inca 20-25 de minute.Serviti calde.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele cu ciuperci champignons si masline verzi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

laura_n 1

13.09.2013, 21:34

ce bunaciune

Cris2711 1

13.09.2013, 22:02

ce ademenitoare sunt

Alina26 1

14.09.2013, 00:13

au fost chiar foarte apetisante....mi-au placut mult... cu siguranta am sa mai fac!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi cu pui si usturoi