Conopida impanata

de geoline in Aperitive / Garnituri, 5 Apr 2015 | 15489 vizualizari

 

O gustare rapida!

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 200 ml lapte
  • 150 g faina
  • 2 oua
  • 30 g parmezan
  • sare
  • nucsoara
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida impanata:

Conopida se curata si se desface in buchetele, se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Se fierb moderat pentru a ramane usor crocante. Se scurg si se lasa la racit. 

Separam albusurile de galbenusuri, frecam galbenusurile cu sare si nucsoara. Apoi adaugam parmezanul ras, faina si laptele. Albusurile le batem spuma si le adaugam la sfarsit. Trecem conopida prin acest amestec si o prajim in ulei incins. 

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida impanata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida pane